Du kan fortsatt søke studieplass 

Hos Fagskolen i Østfold studerer fremtidens yrkesingeniører og helsepersonell med spisskompetanse.  
Fagskolen i ØStfold

Fortsatt ledige studieplasser 

Etter den nasjonale søknadsfristen 15.april opererer Fagskolen i Østfold med løpende opptak.  
-Vi fortsetter med å ta imot søkere frem til studiestart i august. Søk opptak på våre nettsider og bli med på noen spennende å lærerike studieår.  

Se oversikt over ledige studieplasser og søk opptak her! 

Skreddersydde studieløp for deg som vil tilpasse deg fremtidens arbeidsmarked 

Her på Fagskolen i Østfold vil du være hands-on på spennende prosjektarbeid i oppdrag fra yrkessektoren. Fagskolen i Østfold samarbeider med næringslivet for å spisse utdanningsløpet til kompetansebehovene ute i markedet. Som student på Fagskolen i Østfold lærer du prosjektarbeid og å løse problemstillinger for oppdragsgivere i næringslivet.  
 
-Hos oss får du en høyere yrkesfaglig utdanning med fokus på det praktiske. Det skjer endringer i bransjen hele tiden, og vi er opptatt av at våre utdanninger følger utviklingen - og aller helst ligge i forkant. Vi har derfor et nært og godt samarbeid med både store og litt mindre virksomheter i Østfold. 
 

Tekniske fag
 -Har du en gründer i magen? Her får du praktisk kunnskap du kan benytte til å stå på egne ben. Eller kanskje du ønsker å ta steget videre i karrieren som ingeniør, å ta lederroller som prosjektleder, byggeplassleder, kontrollør, salgsingeniør m.m. Mange av studentene våre går rett ut i arbeid og utmerker seg. Du kan velge mellom studier på heltid, deltid eller nettbasert. Finn ut mer her. 
 
Helse- og oppvekstfag 
Spesialkunnskap er nøkkelen for morgendagens helsepersonell. Hos oss får du spisskompetanse innenfor et fagområde. Lær av våre fagspesialister og få unik praksis i fagfeltet i 10-12 uker. Vi har studier på deltid og nettbasert. Finn ut mer her. 
 

Les hva studentene sier om studiene;