Kan Cao strålende fornøyd med dagens presentasjoner

I dag har hovedprosjekter blitt presentert hvor Kan Cao var tilstede for å få med seg prosjekteringen av de 3 nye etasjene på Blokk B på det gamle sentralsykehuset i Fredrikstad.
Hovedprosjektgruppe Kan Cao

Imponerende prosjekter

Kan Cao engasjerer seg i hovedprosjekt fremføringene på Fagskolen i Østfold i ettermiddag. Han sier han er imponert over hva studentene har fått til på den korte tiden.

Nordic Group Holding har søkt løsninger på prosjektering av Blokk B på det gamle sentralsykehuset i Fredrikstad, blant annet på materialvalg, utforming, planløsninger, bærekonstruksjon og statiske beregninger.

Håper på mange år med samarbeid

– En god start på byggeprosjektet, vi skal ha konsuleter inn for å se på løsninger og så håper vi neste kull med fagskolestudenter kan jobbe videre på arbeidet som er startet på her, forteller Kan Cao.

– Vi har lyst til å jobbe med Fagskolen i Østfold i mange år fremover sier Kan Cao.

Ønsker du mer info om hovedprosjektene kan du lese om dem her ››