Lars (34) forteller om fagskolestudie Barn med særskilte behov

Lars jobber i Ørebekk Barnehage og videreutdanner seg innen oppvekstfag.
Lars

Barn med særskilte behov

– Jeg har valgt denne jobben her, fordi jeg er en leken person, jeg får vært mye ute og leke med mange blide barn, forteller Lars Andreas Sundt Jensen.

Denne utdanningen gir kompetanse til å SE og GJØRE for barna. Som barne- og ungdomsarbeider kan du med denne videreutdanningen gjøre en stor forskjell for det enkelte barnet, men også være en viktig ressurs for øvrige kolleger i barnehagen.

- Hensikten med utdanningen er å få kompetanse til å se barn tidlig nok og kunne sette inn tidlig intervesjon, som å oppdage hva som er normalt og hva som aviker fra det normale, sier faglærer Inger Cecilie Grønnerød.

Barn med særskilte behov from Fagskolen i Østfold on Vimeo.

Ledige studieplasser

Dette studiet er primært for Barne- og ungdomsarbeidere som ønsker oppdatert kompetanse innen oppvekstfag og som allerede har fast arbeid i barnehage.

24. mai blir ledige studielpasser tilgjengelig i Samordna opptak. Søk opptak og start studier allerede til høsten!

Les mer om informasjon om opptak: https://fagskolen-ostfold.no/slik-soker-du

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på messenger eller e-post. Ønsker du flere nyheter fra oss i fremtiden, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev her.