Madeleine Andersen (46)

Student i Barn med særskilte behov forteller om studielivet ved Fagskolen i Østfold.
Madeleine Andersen
Madeleine Andersen

Student: Barn med særskilte behov
Fagbrev: Barn og ungdom

Jeg studerer Barn med særskilte behov og har en fulltidsjobb i Kiæråsen barnehage. Ellers er jeg er gift, har tre barn og en Golden Retriever.

Studiet er spennende og interessant, å passer til de fleste som jobber med barn.

Det er godt tilrettelagt for oss som er i jobb, i tillegg kan vi som studenter bruke skolen etter behov, det er bare å låse seg inn på skolen å jobbe når det passer. 

Vi har også tilgang på biblioteket ved høgskolen. Elles syns jeg Fagskolen i Østfold har noen flotte lokaler å jobbe i, og vi har blant annet tilgang till all programvare vi trenger med god innføring. 

Jeg har fått tilrettelagt studiedager på arbeidsplassen, slik at jeg kunne få litt ekstra tid til å studere. Min arbeidsgiver og jeg søkte midler via Østfold fylkeskommune, det er jeg veldig takknemlig for. 

Økt kompetanse er viktig for meg og bra for arbeidsplassen. Det er viktig for å gjøre en bedre jobb ved å ha mer kunnskap om barns utvikling, deres psykiske og fysiske helse. Vi lærer om samfunnets utfordringer og hvordan vi kan gi barna verktøy til å mestre livet, gi dem glede og bygge resiliens. Også er det i tillegg for meg og min utvikling, så jeg kan bli en bedre utgave av meg selv. 

Er du nysgjerrig på studie? Trykk her for å lese mer ››