Ole-Martin Danielsen (27) fra Fredrikstad

Student i maskinteknikk forteller om studielivet ved Fagskolen i Østfold.
Ole-Martin Danielsen_Maskinteknikk

Student: Maskinteknikk

Fagbrev: CNC-operatør

Jeg tok fagbrev som CNC-operatør 2012. Interessen min for CNC-maskineringsfaget vokste i lærlingtiden, så mye at jeg fikk delta på Euroskills, konkurransen endte med en bitter fjerde plass. Etter et år på Bandak i Halden ble jeg kalt inn til førstegangstjeneste i Artilleribataljonen. Hverdagen i forsvaret var spennende så jeg ble værende som vervet soldat.

Etter tre år i forsvaret og å ha fått gode anbefalinger fra en tidligere student ved Fagskolen i Østfold bestemte jeg meg for å etterutdanne meg, og søkte opptak sommeren 2017.

Livet som fagskolestudent er krevende, spennende og veldig givende. Læringskurven er bratt, det kreves arbeidsvilje, struktur og disiplin. Skolen har dyktige og engasjerende lærere som hjelper deg gjennom skolehverdagen.

Etter fagskolen ønsker jeg å starte å jobbe som konstruktør eller prosjektleder. Og et stykke inn i fremtiden er drømmen å bli kvalitetssjef.