Podkast om digitale byggepasser | av LØRN.TECH

Hør hva fagekspert Kristoffer Moe og faglærer i BIM ved Fagskolen i Østfold har å si om digitale byggeplasser.
Kristoffer Moe

På bildet: Kristoffer Moe og Silvija Seres.

Hva er den nye kommunikasjonsplattformen i byggebransjen? Og hvordan reduserer en digital tvilling av bygg antall feil? I denne episoden av #LØRN snakker Silvija med faglærer i BIM, Kristoffer Moe, om BygningsInformasjonsModellering (BIM) og hvordan dette kan være kostnadsbesparende i byggeprosjekter ved å effektivt hindre uenigheter og opplagte feil.

— BIM gir mulighet for også de uten fagbakgrunn til å se helheten, samtidig som de som har den faglig bakgrunn kan hente ut informasjon og kjøre forskjellige analyser, forteller han i episoden.

Dette lærer du:

    •    Digitale tvillinger
    •    BygningsInformasjonsModellering (BIM)
    •    Digitale byggeplasser

Hør podkasten ved å klikke her ››

 

Takk til Silvija Seres i LÆRN.TECH og Kompetanseforum Østfold for at Fagskolen i Østfold ble invitert til å dele vår kunnskap innen BIM-kompetanse, under temaet BUILD.TECH

 

Er BIM noe for deg?

BIM passer spesielt godt for personer som har fagkunnskap innen byggfag, VVS-fag og elektro-fag. Fagpersoner med BIM-kompetanse kan gjøre et karriereløft med sin fagkunnskap innen data. BIM- kompetanse blir stadig viktigere for byggebransjen da etterspørselen etter papirløse byggeprosjekter øker og enorme økonomiske gevinster det ligger i å minimere byggefeil.

Etterspørselen etter BIM-kompetanse øker. Dersom du liker du å tegne i 3D er dette en fantastisk utdanning med mange karrieremuligheter hos større entreprenører, rådgivere, programvareleverandører, arkitektfirmaer, ferdighus-fabrikanter og i undervisningssektoren. 

Les mer om BIM her ››

 

Søknadsfristen er 15.april. Søk opptak ved å klikke her!