Siste nytt om oppstart nytt skoleår

Følg med på nettsiden for endringer i studiesituasjonen. Fagskolen i Østfold følger Regjeringens retningslinjer tilknyttet smittetiltak ved studiestedet.
Skolestart

Viktig info Parkeringskort

Det blir fra 1.september ilagt bøter uten synlig parkeringsbevis. Har du ikke fått parkeringskort, ber vi deg betale parkere i Stadion parkeringshus. Her er det gratis å stå etter kl. 14.00.

Tiltak koronavirus

Fagskolen i Østfold ønsker å holde skolen åpen og trygg for studenter og ansatte. Vi er avhengig av din hjelp for å minimere smittespredning. Ta lynkurset i smittevern ( se video) og gjør smittetiltakene til en vane.

Lynkurs i smittevern from Fagskolen i Østfold on Vimeo.

Pandemien kan bli langvarig, og det vil være behov for å opprettholde ulike tjenester og funksjoner i samfunnet samtidig med at smittevernhensyn tas. Ulike faser av pandemien og ulik smittespredning i landet vil kunne kreve tilpassede tiltak. Følg derfor med på våre nettsider for mulig endringer i studiesituasjonen.

Enkeltpersoner kan av særskilte grunner ha behov for alternativ skolestart. Slike behov vil vurderes individuelt. Henvendelse sendes til ostfoldfs@viken.no.

Har du spørsmål? Ta kontakt med rektor, Ketil Solbakke ketils@viken.no
Få oppdatert informasjon om koronavirus ved Folkehelseinstituttet https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Romfordeling og smittevern

Det er montert håndspritdispensere ved alle klasserom, ved inn- og utganger og i andre fellesarealer. Det er svært viktig at du spriter hendene med én gang du går inn på skolen.
I tillegg er det viktig at du vasker din arbeidsplass når du kommer. Det vil bli gitt mer informasjon om dette når du kommer til skolen.

• Studenter bes gå direkte til tildelt klasserom etter håndvask
  • Nedenfor er gjeldene romoversikt for alle studenter ved første skoledag
  • Det er tatt hensyn til 1-meters regelen i tildelt klasserom
  • Bruk av grupperom: Det vil bli begrensninger på antall personer som kan oppholde seg i grupperom og møterom.

I høyre kolonne er det en oversikt over oppmøtetidspunkt og klasserom ditt studie.

Informasjon til 1. klasse studenter

Vi har laget en omvisningsvideo som viser skolens fasiliteter. Dette er en erstatning for en guidet omvisning vi ikke kan gjennomføre dette skoleåret.

Les også https://fagskolen-ostfold.no/studiestart

Informasjon til 2 og 3. klasse studenter

Les eget infoark

Parkering