Slik ser studenttilværelsen ut hjemme

Studenter og ansatte jobber hjemmefra i koronakrisen. Se hvordan de har det!
Rolf-Gjøran Jensen

"Dette er mitt hjemmekontor, her trives jeg godt.
Men skulle gjerne sittet på skolen istedenfor, ikke så lett å være
produktiv med huset fult av barn.
Håper vi snart er i rute igjen!"

- Rolf-Gjøran Jensen, student

"Rotekontor😁 lange dager med mange tanker og manglende motivasjon. Flinke lærere som er gode på å gi tilbakemeldinger og oppmuntring🙏"

- Anniken Therese Olsen, student

"Det har utviklet seg til en hattekonkurranse mellom meg og en av studentene – Andreas. Ny dag, ny hatt"

Geir André Moum, faglærer TIP

"Her er mitt "hjemmekontor".. litt rotete, men veldig funksjonelt!"

- Andreas Gundersen, student

"Jeg har sånn utekontor med pauserom- sånn «all inclusive», funker bedre med 4G enn med monsternettantenna som vaier i vind på mønet av låven🤣🤣
Spent på kveldens undervisning- må evt få luske meg ned på skolen- om nettet her er helt uten samarbeidsvilje🤣"

- Inger Cecilie Grønnerud, faglærer oppvekst

Fra venstre: Heidi Gamlesanne og Bård Reinton-Kjellov, faglærer i Elkraft.

"Så lenge det tekniske og nettet fungerer, fungerer det helt greit med hjemmekontor. Men jeg savner selvfølgelig både kollegaer og studenter.
Gleder meg til å komme tilbake til normalen hvor både kollegaer og studenter tar en tur innom kontoret mitt, hvor vi kan spise lunsj sammen, hvor vi kan slå av en prat i gangen, og alt det man kanskje vanligvis ikke tenker så mye over, men som er med på å gjøre hverdagen til det den er"

- Heidi, utdanningsleder teknisk

"Her er vi to annenhver dag. Regnskapsførere og studenten (greier seg med en skjerm)"

- Rudolf Rubach Utnes, student

"Rommet til dattera, og arvet skjerm fra sønnen min.😊"

- Lillemor Gundersen, faglærer i kjemi.

- Torfinn Hagens nye assistent 😁, faglærer i bygg

"Med litt instrumental musikk med fuglekvitter i bakgrunn på øra, så stenger jeg ute Tik Tok og alt annet støy😅"

- Linn Marit Grønvold Hermansen, student

"Flink IT-ansvarlig med hodelykt i arbeid"😊 Kællen til Mette Christin Søvik, kommunikasjonslærer