Undervisningsstilling innen BIM

Fagskolen i Østfold har behov for å knytte til oss en lærerressurs innen fagfeltet BIM for skoleåret 2019/2020. Hovedarbeidsoppgaven er undervisning i BIM, konstruksjon / installasjon, med tilhørende for- og etterarbeid, samt å bidra i utviklingsarbeid av nytt studietilbud innen BIM-anlegg. Arbeidsomfanget er beregnet til 100 %.

Søknadsfrist:
Kontakt:

Arbeidssted

Fagskolen i Østfold, Fredrikstad

Type ansettelse

100% vikariat.

Mer om stillingen

Hovedarbeidsoppgaven er undervisning i BIM, konstruksjon / installasjon, med tilhørende for- og etterarbeid, samt å bidra i utviklingsarbeid av nytt studietilbud innen BIM-anlegg. Arbeidsomfanget er beregnet til 100%.

Kanskje bor det en lærer i deg? Hvorfor ikke benytte anledningen til å prøve?

Det vi ønsker oss er:

• En engasjert person med minimum fagskoleutdanning innen bygg og anlegg og/eller BIM.
  • Relevant praksis fra fagfeltet BIM konstruksjon / BIM installasjon / BIM anlegg.
  • Pedagogisk utdannelse (PPU) eller tilsvarende kan være en fordel, men er ingen betingelse.
  • Et ønske om å formidle kunnskap og bidra til et godt læringsmiljø.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.
  • Gode samarbeidsevner.

Østfold fylkeskommune ønsker et mangfold på arbeidsplassene som speiler befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og kulturell bakgrunn.

Lønn etter avtale. Avtale inngås på de vilkår og med de plikter som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtale.

Undervisning vil kunne foregå både på dag- og kveldstid, og i de lokaler Fagskolen disponerer.

For nærmere opplysning om stillingen, ta kontakt med utdanningsleder Heidi Gamlesanne, tlf.: 954 02 667.

Kopi av attester og vitnemål medbringes til eventuelt intervju.
Avtale forutsetter at godkjent politiattest fremlegges.

15. november 2019

Søk på stillingen her ›› Søknadsskjema

Om virksomheten

Fagskolen i Østfold eies av Østfold Fylkeskommune og er en tertiærutdanning på lik linje med høyskoler og universiteter, altså et utdanningstilbud etter videregående skole. Fagskolen i Østfold, teknisk, tilbyr utdanning innen bygg, BIM, elkraft, maskinteknikk, prosessteknikk og mat-teknikk. Fagskolen i Østfold tilbyr også kurs og opplæring for bl.a. næringslivet på oppdrag.

Faglærer bygg

En av våre dyktige faglærere på bygg skal gå av med pensjon og vi trenger hans arvtager.

Hovedarbeidsoppgaven er undervisning i byggrelaterte fag med hovedvekt på konstruksjonsfag, med tilhørende for- og etterarbeid. Arbeidsomfanget er beregnet til 100 %, men dersom det kun er relevant å jobbe i en deltidsstilling hos, oss vil det også kunne vurderes.

Søknadsfrist:
Kontakt:

Arbeidssted

Fagskolen i Østfold, Fredrikstad

Type ansettelse

100% fast stilling eventuelt deltid.

Mer om stillingen

Kanskje bor det en lærer i deg? Hvorfor ikke benytte anledningen til å prøve?

Det vi ønsker oss er:

• En engasjert person, fortrinnsvis sivilingeniør/Master, minimum fagskoleutdanning, innen bygg og anlegg.
  • Relevant praksis generelt fra bygg og anlegg, fortrinnsvis fra konstruksjonsberegninger, gjerne innen betongfaget.
  • Et ønske om å formidle kunnskap og bidra til et godt læringsmiljø.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.
  • Gode samarbeidsevner.

Søk på stillingen her ›› Søknadsskjema

ID

Om virksomheten

Fagskolen er et givende arbeidssted for deg som ønsker å bruke egne erfaringer og kunnskaper til å gi voksne engasjerte studenter med praktisk bakgrunn, økt kompetanse.